Projektleder / Bygningskonstruktør
Vejle, FuldtidHos Kant Retail skaber vi bemærkelsesværdige resultater med udgangspunkt i ekstraordinære løsninger, hvilket gør at vi konstant er i bevægelse og udvikling mod højeste niveau. Er du ærekær af natur og har du sans for kvalitet? Evner du at jonglere med mange arbejdsopgaver i et hektisk og foranderligt miljø? Så er det dig vi søger!

Vi tilbyder
Vil du være med til at skabe unikke projekter i et tæt samarbejde med kolleger, der er kvalitetsbevidste og udholdende og tør du udfordre både dig selv og dine kolleger? Du ved det handler om at koordinere på tværs af organisationen, du ved også at det handler om tværfaglig kommunikation og overholdelse af deadlines. Vigtigst af alt - formår du at se muligheder frem for begrænsninger?

Din Profil
Du er perfektionist og kvalitetsbevidst. Din adfærd udstråler drive, engagement, indlevelse og positivitet - kvaliteter som du bruger aktivt i samarbejdet med teamet. Desuden er du nysgerrig, fleksibel, struktureret og kommunikativ - for i sidste ende er du med til at få alt til at hænge sammen – helt bogstaveligt.

deArch_Case_MossCopenhagen_020-scaled-copy

Dine kompetencer
— Du er uddannet bygningskonstruktør, og har evt. en håndværksmæssig baggrund som tømrer el.lign.
— Du har stor forståelse for projektering og dokumentation af renoverings/byggeopgaver, herunder myndighedsgodkendelse o.lign.
— Du kan styre et byggeprojekt fra start til slut, til aftalt tid og pris
— Du har styr på AutoCAD Architecture, og Excel og kan foretage international informations søgning
— Du har designforståelse, du formår hvis nødvendigt at foreslå kompromiser der tilgodeser vores arkitekters ønsker og kunders budgetter.
— Erfaring med forhandling af underentrepriser med relevante leverandører; udarbejdelse af udbudsmateriale samt afholdelse af byggemøder
— Du kan udarbejde budgetter på til tider komplekse projekter og du er naturligvis budgetansvarlig for disse
— Du sikrer som eksekverings ansvarlige at dit team performer som aftalt, du er omdrejnings punktet og det er DIG der sikrer kvaliteten
— Du har erfaring med moderne og effektive byggeprincipper med fokus på kvalitet, holdbarhed og optimering
— Du behersker Engelsk såvel skriftligt som mundligt, en vis Tysk forståelse kan være en fordel

Yderligere Information
25-50 rejsedage om året, vi foretrækker ansøgere med bopæl tæt på Vejle.
Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler afholdes løbende. Ansøgningen, CV m/billede og dokumentation sendes til dialog@kantretail.dk

For yderligere info vedrørende stillingen, kontakt venligst Jack Andersen på 21 25 96 78

Clients        Career        Instagram

Asset-282